وی یادآورشد: در بحث مراکز اقامتی هم ۱۵۰۰ تخت رسمی در هتلها، میهمانپذیرها، خانه مسافرها و … در کرمانشاه فراهم شده است.
حسنی از بازار سنتی و تاریخی کرمانشاه با ۲۰۰ سال قدمت به عنوان یکی دیگر از جاذبههای این شهرستان یاد کرد و افزود: این بازار سنتی که زمانی یکی از طویلترین بازارهای سرپوشیده خاورمیانه محسوب میشده، دارای ۱۸ راسته بازار است که زائرینی که قصد خرید سوغات دارند میتوانند سوغات و صنایع دستی کرمانشاه را از این راسته بازارها تهیه کنند.
وی افزود: در سالهای اخیر هم با نزدیک شدن به ایام اربعین زوار زیادی در مسیر رفتن به عتبات عالیات از کرمانشاه عبور کرده و میهمان مردم کرمانشاه میشوند.
وی در ادامه از تاق بستان به عنوان یادگار باشکوه ساسانیان و اتراقگاهی برای شاهان این سلسله در کرمانشاه نام برد و گفت: این محوطه باستانی با سنگ نوشتهها و سنگ نگارههای منحصر ، وقایعی را از دوران چند پادشاه ساسانی همچون خسرو پرویز، اردشیر دوم و شاهپور دوم و سوم به تصویر کشیده است.
وی ادامه داد: در این راستا، میراث فرهنگی کرمانشاه به همراه سایر دستگاههای ذیربط از چندماه گذشته برنامهریزیهایی را برای میزبانی شایسته از زوار حسینی داشته و از آنها دعوت می کنیم در مسیر تردد خود بازدیدی هم از زیباییها و جاذبههای شهر کرمانشاه داشته باشند.
حسنی اضافه کرد: شهر کرمانشاه به واسطه قدمت تاریخی خود دارای جاذبههای تاریخی، طبیعی و مذهبی متعددی است که زوار اربعین حسینی میتواند در مسیر بازگشت خود بازدیدی از این جاذبهها داشته باشند.
رئیس میراث فرهنگی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین زائرین حسینی میتوانند در کرمانشاه که به عنوان شهر خلاق خوراک ایران ثبت شده، خوراکهای لذیذی مانند دنده کباب و خورشت خلال را تجربه کنند.
حسنی در پایان اظهار امیدواری کرد، زائرین اربعین حسینی خاطرههای خوب را از سفر به کرمانشاه به ارمغان ببرند و در ایام پیک سفر در طول سال بازهم سفری به این استان و دیدن جاذبههای متنوع آن داشته باشند.
وی از نان برنجی، کاک، نان خرمایی، گلیم، لباس محلی، گیوه، نمد و … به عنوان سوغاتهای معروف کرمانشاه نام برد.
ایسنا/کرمانشاه شهر کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای در مسیر زائرین عتبات عالیات جاذبه های گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و … زیادی دارد که این روزها می تواند اتراقگاهی دلپذیر برای زائرین اربعین حسینی باشد.
داود حسنی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان کرمانشاه، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین، اظهارکرد: از سالها پیش کرمانشاه به عنوان دروازه عتبات عالیات پذیرای زائرین حسینی بوده و باتوجه به این میزبانی، میهمان نوازی مردم این دیار در کشور زبانزد بوده است.
وی تکایا را نمونههایی از جاذبههای تاریخی و مذهبی در شهر کرمانشاه خواند و گفت: تکیه معاونالملک و تکیه بیگلربیگی با قدمتی حدود ۱۵۰ سال به منظور برگزاری مراسم عزاداری ایام محرم بنا شدهاند و معماری و زیبایی فوقالعادهای دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: طبق پیشبینی انجام شده امسال هم حجم زیادی از زائرین از طریق کرمانشاه عازم مرزهای خروجی کشور جهت شرکت در مراسم پیاده رو اربعین حسینی خواهند شد.
رئیس میراث فرهنگی شهرستان کرمانشاه کاشیهای هفت رنگ تکیه معاون الملک و آیینه کاریهای تکیه بیگلربیگی با یک معماری اصیل ایرانی را از شاخصههای اصلی این دو بنای تاریخی مذهبی خواند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402060100286/%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%82%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C