
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
وحشتناک ترین دستور العمل فرانسوی ؛ اردک فشرده شده با سس خون!
بسیاری از غذاهای جذاب در فرانسه وجود دارد. اما پیچیده ترین و متمایزترین اردک فشرده شده است ، زیرا استخوان های اردک کبابی برای تهیه یک سس لوکس خرد می شوند.
غذاهای فرانسوی از شهرت بالایی برخوردار است ، زشت ترین و عجیب ترین "اردک های فشرده شده" ، جایی که استخوان های اردک کبابی خرد می شوند تا "سس خون" مجلل را بسازند.
"اردک فشرده شده" که بسیار محبوب است ، مدتی از لیست رستوران ها حذف می شود. اما در سالهای اخیر ، می توانید او را دوباره در رستوران های خصوصی فرانسه پخته کنید. غذا روی میز تهیه می شود که در غذاهای فرانسوی بی نظیر است. بهترین رستوران برای تهیه این غذای عجیب "رستوران برج نقره ای" است.
درباره ظرف اردک فشرده شده فرانسوی بیشتر بدانید:
غذای اردک فشرده را وارد کنید
"Le Canard à la Presse یا اردک های فشرده یک غذای پیچیده و متمایز است که اغلب در جشن ها و جشن ها ارائه می شود. برای پخت و پز این بشقاب فرانسوی ، برای از بین بردن خون و آبمیوه باید به اردک نصف پوشیده شده در یک مایع نقره ای تزئینی فشار دهید. سپس از این عصاره ها برای تهیه "سس خون" با غذا استفاده می شود. این سس غنی باید بلافاصله با برش های اردک نرم سرو شود. پاهای اردک کبابی همچنین می تواند به عنوان یک غذای دوم خوشمزه با این سس سرو شود.
منبع عکس: BBC. عکاس: ناشناخته
با این حال ، به مدت دو سال ، اردک فشرده از لیست ناپدید شد. در سال های 2022 و 2023 ، آنفولانزای پرنده باعث عدم وجود اردک در رستوران ها در سراسر فرانسه و غذاهای فرانسوی شد. اما به دلیل استفاده از آنتی بیوتیک ها برای مرغ ، این ظرف به منوی رستوران فرانسوی بازگشت.
اردک های سفارشی این فرصت را به شما می دهد تا استخوان غذاهای کلاسیک فرانسوی را که در اواخر قرن نوزدهم به اوج خود رسیده است ، درک کنید. آماده سازی روی میز یک گام منحصر به فرد در هنرهای زیبا آشپزخانه فرانسوی است. زیرا چنین کارها معمولاً در آشپزخانه های پنهان انجام می شود. این ظرف هنوز در برخی از رستوران های مجلل کشور و همچنین رستوران های تخصصی سرو می شود و در بین گردشگرانی که به دنبال کشف همه چیز جدید هستند بسیار محبوب است. حتی یک سازمان ویژه برای محافظت از میراث "اردک های فشرده" به نام "سفارش قناردرها" وجود دارد.
اردک فشرده کجاست؟
در حال حاضر ، مشهورترین عنوان "اردک های سفارشی" در پاریس رستوران معروف به "برج نقره" است. این رستوران واقع در سواحل Seine در اوت 2023 پس از تجدید دو ساله دوباره بازگشایی شد و میهمانان می توانند بار دیگر هنگام تهیه آن از تماشای "اردک فشرده" لذت ببرند.
منبع عکس: BBC. عکاس: ناشناخته
رستوران برج نقره به دلیل غذای اردک فشرده خود مشهور است ، در سال 2016 ، در سال 2016 ، وی با حراج 40،000 یورو یک پیستون نقره ای قرن قرن فروخت. این رستوران شامل پنج مطبوعات دیگر است که در آشپزخانه آن مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از آنها وام گرفتن موزه هنرهای تزئینی پاریس به عنوان بخشی از نمایشگاه کریستوفل است. این نمایشگاه تا آوریل 2025 ادامه دارد.
تاریخچه غذای اردک فشرده
جالب است بدانید که غذای معروف "اردک های فشرده" ، مانند سایر غذاهای ارزشمند فرانسوی ، ریشه های خود را در روستاها دارد. به گفته جوزت شوال ، عضو انجمن اردک و مدیر اجرایی جولیان مارشال جرت ، این داستان آمده است که در امتداد رودخانه سین ، اردک مهاجر متوقف شد تا در کنار اردک های محلی استراحت کند. در این دوره استراحت ، اردک های چربی با گوشت بسیار نرم ، قرمز و خوشمزه به دنیا می آیند. این ظرف در قرن هفدهم با اردک ها آغاز شد و به تدریج به یک غذای محلی در Dokler و Rawan تبدیل شد و در پایان قرن نوزدهم در هتل La Post در Duklir به روشی خاص ارائه شد.
منبع عکس: BBC. عکاس: جودی هندز
نظر شما در مورد اردک های فشرده و سس خون چیست؟ آیا روش آماده سازی پیچیده آن سخت به نظر نمی رسد؟ اگر اطلاعاتی در مورد غذای اردک فشرده شده یا سایر غذاهای خوشمزه فرانسوی دارید. اگر آن را با مخاطب به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
متن تصویر پوشش: BBC. عکاس: جودی هندز
سوالات مرتبط
غذای اردک فشرده چیست؟
"اردک های فشرده" یک غذای پیچیده و متمایز است که اغلب در موارد و جشن ها سرو می شود. برای پخت و پز این بشقاب فرانسوی ، برای از بین بردن خون و آبمیوه باید به اردک نصف پوشیده شده در یک مایع نقره ای تزئینی فشار دهید. سپس از این عصاره ها برای تهیه "سس خون" با غذا استفاده می شود.
منشأ غذای اردک فشرده کجاست؟
غذای اردک فشرده شده ، که از قرن هفدهم با شکار اردک آغاز شد ، به یک غذای محلی تدریجی در شهرهای Duklair و Rawan در فرانسه تبدیل شد و در انتهای نوزدهم به عنوان یک تخصص در هتل La Post در Duklir ارائه شد. قرن بشر
منبع: https://www.kojaro.com/food/210084-macabre-french-recipe/