ضرغامی خواستار توجه و نگاه متعهدانه به فرهنگ استان مرکزی شد و گفت: استان مرکزی بسیار ویژه و خاستگاه ملا احمد نراقی است. امروز از منزل این عالم بازدید داشتم که برای معرفی آن حرف های بسیاری وجود دارد. این استان برای گردشگر حرف های بسیاری دارد و به لحاظ آماری بالاترین سطح مفاخر و نخبگان را داراست که این یک بنیه برای استان است، اما این ظرفیت به هیچ کس معرفی نشده است.
وی در خصوص دستورالعمل استانداردسازی اقامتگاه های بومگردی گفت: مسلما استاندارد اقامتگاه بومگردی با هتل متفاوت است، البته برخی از استانداردهای رفاهی و بهداشتی متفاوت نیست.
ضرغامی اظهار کرد: جهت حل مسائل به سمت جلو حرکت می کنیم و امیدواریم توسعه گردشگری را به زودی شاهد باشیم.
وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: دولت سیزدهم به صورت کامل در تلاش است و رییس جمهوری به مباحث حوزه گردشگری واقف است. کشور درگیر مشکلاتی است و برخی موارد همچون تامین نیازهای اولیه مردم در شرایط حساس در اولویت قرار دارد. امید است که به سرعت از این شرایط عبور کنیم .
ضرغامی با اشاره به اینکه اعتبار گردشگری در کشور ۵۰ میلیارد تومان است که مسلما این رقم کفایت نمی کند و در واقع کشور اعتباری برای توسعه زیرساخت های گردشگری ندارد، گفت: به جهت تامین اعتبارات مورد نیاز به سراغ مجوزها و تسهیلات می رویم که وزارتخانه بهترین عملکرد را در این رابطه داشته است. امروز وزارتخانه برای پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ سقف ندارد و در استان برای هرگونه سرمایه گذاری که بخواهد صورت گیرد امکان پرداخت تسهیلات وجود دارد. در برنامه ۵ ساله هفتم تبصره هایی باید لحاظ شود، البته در بودجه ۱۴۰۲ تبصره ها وارد نشده و در لایحه مواد دائمی لحاظ می شوند که به حوزه گردشگری کمک می کنند.
عزت الله ضرغامی شامگاه دهم آذرماه ۱۴۰۱ در نشست صمیمی با فعالان گردشگری استان مرکزی، با عذرخواهی درخصوص تاخیر در سفر به استان مرکزی، اظهار کرد: تلاش بر این است که در سفر به استان ها برنامه های یک روزه داشته باشیم، اما برنامه استان مرکزی دو روزه ترتیب داده شد، البته با وجود آنکه ۱۱۰ شهر را سفر کرده ام، هنوز برخی سفرها باقی مانده و کار بسیار است.
وی با بیان اینکه در حوزه بومگردی اقدامات فرهنگی بسیاری را می توان اجرایی کرد، افزود: برای آشنایی و معرفی میراث ناملموس باید دقت بسیاری کرد.
انتهای پیام